Acasă Blog
Acasă » 2014 » Noiembrie » 9 » Functionarea Ochelarilor Pinhole
10:55 AM
Functionarea Ochelarilor Pinhole

Pot ochelarii pinhole, cu perforaţii să îmbunătăţească vederea cu adevărat?
Ce sunt ochelarii pinhole, cu perforaţii?

Am auzit de Ochelari Pinhole cu perforaţii prima dată în urmă cu mulţi ani, într-o publicaţie ce urmăreşte teorii ale conspiraţiei, paranormalul, ştiinţele suprimate, misterele şi terapiile alternative. Trebuie să recunosc faptul ca anunţurile pe care le-am văzut m-au făcut să cred că este vorba de o altă înşelătorie, dar mi-am schimbat părerea despre acest lucru.

Deci ce sunt ochelari pinhole cu perforaţii, urmează să întrebaţi. Ei bine, ei se mai numesc şi ochelari stenopici şi funcţinează nu pe bază de lentile de corecţie, ci prin faptul că au multe perforaţii de dimensiuni mici prin care sunteţi obligaţi să priviţi. Deşi pare că acest lucru va înrăutăţi şi mai mult vederea, are un efect contrar.

 

Descrierea ochelarilor pinhole, cu perforaţii

Ochelari Pinhole cu perforaţii au foi de plastic opace tăiate astfel încât ocupă spaţiul pentru lentilă şi sunt perforate cu mulţi pori în fiecare. Altfel, ramele sunt ca oricare alt model şi există în diverse mărimi şi modele.

Ochelarii pinhole cu perforaţii funcţionează prin faptul că obligă ochiul să primească doar puţina lumină pe care fiecare por o permite să treacă. În mod surprinzător, acest lucru oferă o imagine mai clară şi funcţionează în acelaşi fel cum închiderea pe jumătate a ochilor oferă o îmbunătăţire temporară a vederii.

În acest fel, totuşi, vederea periferică şi intensitatea luminii sunt diminuate considerabil. Acest lucru înseamnă că aceşti ochelari nu trebuie folosiţi dacă se utilizează utilaje sau la şofat, deoarece pot provoca pericole însemnate.

Ochelarii pinhole cu perforaţii oferă o adâncime mult mai bună a câmpului vizual şi funcţionează prin corectarea erorilor de refracţie la persoanele cu probleme de vedere.

Ochelarii pinhole cu perforaţii există de mulţi ani, însă nu au fost promovaţi foarte mult, deoarece nu existau suficiente teste ştiinţifice care să demonstreze utilitatea lor.

Cu toate acestea, multe persoane au descoperit că ochelarii pinhole cu perforaţii le-au îmbunătăţit considerabil vederea.

Este recomandat ca în primele zile de la achiziţionarea unor ochelari pinhole cu perforaţii, să îi utilizaţi 5 minute pe zi, dar să creşteţi timpul la 15-20 minute pe măsură ce vă obişnuiţi cu aceştia.

Mărturia atâtor oameni care au folosit aceşti ochelari a fost faptul că funcţionează imediat în ceea ce priveşte îmbunătăţirea focalizării, deoarece, cu ochelarii pinhole cu perforaţii au putut citii litere la o distanţă la care nu reuşeau din cauza miopiei. Cu ochelarii pinhole cu perforaţii au putut citii texte fără lentilele optice de care aveau înainte nevoie . Efectele sunt considerabile şi vor continua să utilizeze ochelarii pinhole a vedea dacă îşi pot îmbunătăţi problemele de vedere.

 

Tipuri diferite de ochelari pinhole cu perforaţii

Ochelarii pinhole cu perforaţii pot fi folosiţi şi pe post de ochelari de soare şi pentru o persoană străină aşa şi par. Modelele mai moderne îi fac să semene şi mai mult cu ochelarii de soare, faţă de modelele clasice.

Companiile ce produc şi comercializează ochelarii pinhole cu perforaţii oferă o gamă de modele cu piese în jurul ochiului sau cu rame cu lentile mai mari, ca ochelarii clasici, cu rame colorate, sau negre.

Toţi ochelarii pinhole cu perforaţii au avantajul faţă de ochelarii normali că nu se pot deteriora uşor, ca de exemplu să se zgârie lentilele. Ochelarii pinhole cu perforaţii sunt uşori, durabili şi surprinzător de ieftini.

Ochelari Pinhole cu perforaţii reprezintă un fenomen. Aceştia permit oricărei persoane cu vedere înceţosată să vadă clar, instantaneu, fără lentile optice de corecţie.

Puteţi testa acest concept imediat. Închideţi pumnul şi puneţi-l la un ochi, celalalt rămânând închis. Deschideţi foarte puţin pumnul, îndeajuns pentru a crea o gaură mică pentru a privi prin ea. În mod surprinzător, acum puteţi vedea clar!

Este un mic miracol, nu?

Mai mult, există numeroase dovezi care arată că utilizarea ochelarilor pinhole cu perforaţii poate îmbunătăţi în mod natural vederea în doar 15 minute pe zi prin utilizarea lor zilnică.

De fapt, perforaţiile sunt un sprijin excelent pentru exerciţiile zilnice de vedere.

Ochelarii pinhole cu perforaţii, sau stenopici, sunt o alternativă la ochelarii convenţionali cu lentilă optică în ceea ce priveşte îmbunătăţirea vederii. 

Pentru a înţelege cum funcţionează ochelarii pinhole cu perforaţii, este necesară înţelegerea felului în care ochiul procesează razele de lumină pentru a le transforma în imagini.

 

Cum funcţionează ochiul:

Capacitatea noastră de "a vedea" atunci când lumina se reflectă de pe un obiect la care ne uităm, şi intră în ochi. În momentul în care intră în ochi, lumina nu este focalizată. Primul pas în a vedea este focalizarea razelor de lumină pe retină, care este stratul sensibil la lumină găsit în interiorul ochiului. Odată ce lumina este focalizată, aceasta stimulează celulele să trimită milioane de impulsuri electrochimice de-a lungul nervului optic în creier. Porţiunea de creier aflat în spatele capului (cortex-ul vizual) interpretează aceste impulsuri, permitându-ne să vedem obiectul. 

 

Click pentru marire

 

Lumina, refracţia şi importanţa lor

Lumina ce intră în ochi este prima dată indoită, sau refractată, de către cornee – fereastra transparentă pe suprafaţa frontală exterioară a globului ocular. Corneea oferă cea mai mare putere optică a ochiului sau capacitatea de îndoire a luminii.

După ce lumina trece de cornee, este îndoită din nou – la o focalizare ajustată mai fină – de către cristalinul din interiorul ochiului. Cristalinul focalizează lumina pe retină. Acest lucru este realizat de către muşchii ciliari din ochi care schimbă forma cristalinului, îndoindu-l sau aplatizându-l pentru a focalize razele luminoase pe retină.

 

 

 

Această ajustare a cristalinului, cunoscută şi sub denumirea de acomodare, este necesară pentru a focaliza obiectele aflate aproape sau la distanţă. Procesul de îndoire a luminii pentru a produse o imagine focalizată pe retină se numeşte "refracţie”. În mod ideal, lumina este "refractată”, sau redirecţionaţă, în asemenea manieră încât razele sunt focalizate într-o imagine precisă pe retină. 

 

Ochelari Pinhole | model A, B, C, D, E

Ochelari Pinhole mai sunt denumiti si Ochelari Stenopici
 

Antrenarea ochilor:
- Relaxarea ochilor si marirea capacitatii vederii sunt cele mai importante in zilele cotidiene, pline de evenimente.

 

Functionare:

- Datorita gaurelelor, razele incidente sunt focalizate deja in fata ochiului, apoi proiectate de retina in zona vederii clare. Acest efect este cunoscut ca efectul de diafragma in cazul camerelor de luat vederi.
- Imaginea clara activeaza creierul pentru a focaliza in totalitate imaginea prin folosirea muschilor oculari. Cu ajutorul lentilelor, la ochelarii traditionali imaginea este proiectata in planul retinei pentru a se obtine claritatea. Din aceasta cauza muschii oculari devin "lenesi", iar dupa un timp va fi nevoie de lentile mai puternice. Folosind Ochelari Pinhole | Ochelari Stenopici , ochiul trebuie sa "sara"’ de la o gaura la alta pentru formarea imaginii totale.
- Acest proces de fixare, prin alegerea continua a micilor gaurele inseamna antrenarea oculara prin care claritatea si alimentarea cu sange a ochilor devin mai bune.
Pentru cine este recomandata folosirea de Ochelari Pinhole | Ochelari Stenopici ?
- Vederea la apropiere si la distanta inseamna de multe ori solicitarea cronica a muschilor oculari. Potrivit experientelor, antrenarea ochilor prin folosirea zilnica de 15 – 20 minute a ochelari pinhole | ochelari stenopici , rezulta o imbunatatire insemnata a capacitatii de vedere.
- Ochelari Pinhole | Ochelari Stenopici , asigura posibilitatea de vindecare in cazul astigmatismului (deformatie a ochiului ce limiteaza vederea corecta), fotosensibilitatii exagerate si prevenire a durerilor cauzate de solicitarea ochilor.
- Cei care au probleme cu ochii pot folosi preventiv Ochelari Pinhole | Ochelari Stenopici. De exemplu in cazul tensiunii oculare cronice cauzate de lucrul in fata ecranelor, monitoarelor de calculator.

 

Avantaje:

- Atreneaza automat muschii oculari.
- Sarcina retinei scade la jumatate.
- Reduc durerile de ochi si de cap cauzate de lucrul indelungat in fata calculatorului sau ecranului.
- Completeaza excelent antrenarea ochilor pentru imbunatatirea vederii.
- Nu trebuie prescrisi de catre medic, nu au niciun efect secundar.

 

Utilizare:

- Persoanele cu vedere normala ii pot purta preventiv.
- Se recomanda ca persoanele cu ochi cu focalizare slaba sa se acomodeze treptat cu exercitiile inca neobisnuite, de aceea timpul de folosire la inceput trebuie sa fie de 15 minute si care poate fi marit mai tarziu.
- Pentru dolicitarea completa a muschilor oculari se recomanda folosirea Ochelari Pinhole | Ochelari Stenopici , atat la vederea la distanta (in spatiul liber), cat si la vederea in apropiere (in spati inchise), de exemplu la citire. In spatiile inchise poate sa apara necesitatea maririi intesitatii luminii pentru ca plasticul intunecat micsoreaza intesitatea luminii.
- Ochelari Pinhole | Ochelari Stenopici , pot fi folositi in timpul vizionarii programelor TV.

 

 

 

Categorie: Informaţii Ochelari Pinhole | Vizualizări: 10896 | Adaugă: Ochelari-Pinhole | Tag-uri: 7060, Фальковский Геннадий, Supernatural S12E20 | Rating: 5.0/3
Toate comentariile: 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii.
[ Înregistrare | Autentificare ]