Acasă Blog
Acasă » 2014 » Noiembrie » 9 » Cine trebuie sa poarte Ochelari Pinhole
11:12 AM
Cine trebuie sa poarte Ochelari Pinhole
Ochelari Pinhole | Ochelari Stenopici pentru vindecarea vederii
Exerciţii de gimnastica pentru ochi pentru persoanele cu probleme de vedere
O altă modalitate de a vă imbunătaţii vederea în afara lentilelor optice cu scopul remedierii deficientelor de vedere

Deşi conceptul de Ochelari Pinhole | Ochelari Stenopici a existat de ceva timp, abia în ultimii ani au crescut în popularitate. Acest lucru este în parte datorită modelelor mai elegante şi bine finisate disponibile astăzi pe piaţă, împreună cu o acceptare mai mare a utilităţii acestora din partea consumatorilor şi a specialiştilor.

 În prezent este general acceptat faptul că Ochelari Pinhole | Ochelari Stenopici reprezintă o altă modalitate de a îmbunătăţi vederea persoanelor ce suferă de astigmatism. Un test simplu al ochelarilor arată că aceştia ascut vederea utilizând o tehnologie destul de diferită faţă de lentilele de corecţie. Într-adevăr, chiar şi oftalmologii folosesc instrumente cu perforaţii pentru a verifica ochii împotriva tulburărilor de refracţie în cadrul examinărilor oftalmologice. Mulţi apelează la Ochelari Pinhole | Ochelari Stenopici cu perforaţii ca o metodă de exerciţiu şi pentru a se debarasa de utilizarea ochelarilor concavi.

 

Cum funcţionează Ochelari Pinhole | Ochelari Stenopici?

Când vă uitaţi la un obiect în ceaţă, creierul dvs. mişcă focalizarea ochiului înainte şi înapoi până când obţine o creştere în contrast. Dacă nu se obţine creşterea, creierul dvs. lasă obiectul nefocalizat.

Ochelari Pinhole | Ochelari Stenopici cu perforaţii îmbunătăţesc claritatea imaginii, încurajând creierul dvs. să găsească punctul de focalizare. În timpul acestui procedeu muşchii de focalizare ai ochiului se folosesc mai mult, iar acest exerciţiu regulat ajută sistemul de focalizare al ochilor.

 

 

Ochelari Pinhole | Ochelari Stenopici inseamna BENEFICII

 Ochelari Pinhole | Ochelari Stenopici utilizați pentru cataracta
 Multe persoane ce suferă de cataractă văd mai bine prin acesti ochelari. Cataracta reprezintă una sau mai multe opacităţi ale cristalinului ce nu permite lumina să treacă în  mod corespunzător, însă o face să se împrăştie

 Ochelari Pinhole | Ochelari Stenopici utilizați ca ochelari de soare
 Ochelarii reduc de asemenea intensitatea  luminii solare, exact ca ochelarii de soare. Utilizaţi într-o zi însorită ochelarii pinhole şi vedeţi cum intenstitatea  luminii este redusă.

 Ochelari Pinhole | Ochelari Stenopici utilizați ca ochelari pentru calculator
 Se pare că reprezintă o soluţie pentru probleme ca oboseala, durerile de cap, ochi uscaţi,  oboseala ochilor, vedere înceţoşată sau dublă, datorate orelor prea multe petrecute  în faţa  ecranului unui calculator.

 

 Ochelari Pinhole | Ochelari Stenopici utilizați pentru miopie
 Acest lucru ne aduce la o utilizare importantă a ochelarilor pinhole, ca parte a unui regim pentru îmbunătăţirea miopiei. Când ochiul unei persoane devine anormal de întins din  cauza  lucrului excesiv de aproape, razele ultraperiferice ajung la  o  focalizare în faţa retinei, cauzând vederea înceţoşată.

 

1. Îmbunătăţirea clarităţii şi rezoluţiei vederii
Pentru persoanele ce suferă de tulburări oculare de refracţie,Ochelari Pinhole | Ochelari Stenopici îmbunătăţesc claritatea şi rezoluţia vederii. Este o tehnologie alternativă pentru lentilele concave corecţionale. Exercitarea muşchilor oculari şi a  sistemului de percepţie cu un altfel de accesoriu de claritate, pot fi adăugate la resursele de îmbunătăţire a vederii. 

2. Măreşte luminozitatea obiectului
Ochelari Pinhole | Ochelari Stenopici s-au dovedit că măresc luminozitatea obiectelor aparente, în raport cu alte obiecte din câmpul vizual – sunt ideali dacă aveţi probleme cu vederea în situaţii cu lumină scăzută.

3. Claritate bună la orice distanţă
Spre deosebire de ochelarii bi sau trifocali, care sunt concepuţi pentru a produce o vedere bună la distanţe fixe, ochelari pinhole vă permit să vedeţi clar la toate distanţele, fie că este nevoie de focalizare la distanţă mică, medie sau mare. Mulţi utilizatori îi găsesc mai puţin stresanţi pentru ochi faţă de lentilele multifocale.

4. O pereche este potrivită pentru toate situaţiile
Fie că citiţi o carte sau vă uitaţi la televizor, aveţi nevoie doar de o singură pereche. 

5. Uşori şi durabili
Ochelari Pinhole | Ochelari Stenopici sunt uşori, cântărind nu mai mult faţă de cei tradiţionali. Nu trebuie să vă preocupaţi de zgârieturi sau pete pe lentile. Performanţa acestor Ochelari Pinhole | Ochelari Stenopici, nu  este afectată de vicii care ar degrada altfel acuitatea vizuală prin ochelari. 

Utilizatorii potriviţi, destinati, pentru a purta Ochelari Pinhole | Ochelari Stenopici

Studenţi sau elevi de liceu sau clase gimnaziale şi primare cu  miopie, hipermetropie, ambliopie, oboseală excesivă a ochilor  sau orice altă afecţiune cauzată de purtarea pe termen lung a  ochelarilor.

Operatori de calculator, arhitecţi, contabili, secretari,  profesori,  şoferi sau alte persoane ce lucrează cu instrumente de precizie.

Oricie persoană cu pete închise pe ochi, pungi sub ochi, riduri  şi care realizează activităţi excesive pe timp de noapte. 

Suferinzii de ameţeli, dureri oculare, nevralgii trigeminale, neurastenii, insomnii.

Suferinzii de afecţiuni oculare cum ar fi presbiopie, astigmatism si asa mai departe.

 

 

 

 

Categorie: Informaţii Ochelari Pinhole | Vizualizări: 9641 | Adaugă: Ochelari-Pinhole | Tag-uri: Фальковский Геннадий, indian premier league 2019 schedule, Supernatural S12E20 | Rating: 4.8/4
Toate comentariile: 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii.
[ Înregistrare | Autentificare ]